Nog steeds super blij mee
P. van Leijen - 20 October 2020

Na lang zoeken ben ik uiteindelijk bij Langedyk Vintage Watches terecht gekomen, voor de aankoop van een 1e vintage horloge. Nog steeds super blij mee want had geen betere keuze kunnen maken. Mick weet exact waar hij het over heeft waardoor je als koper hier een erg fijn gevoel aan over houdt. Mocht er ooit een 2e vintage horloge komen, zal ik zonder twijfel wederom Langedyk Vintage Watches opzoeken!

Verstand van zaken en betrouwbaar
N. Holt - 12 October 2020

Goed geholpen door Mick. Verstand van zaken en betrouwbaar.

Kwaliteit!
J. Schuit - 10 October 2020

Kwaliteit!

I recommend their services to anyone who considers buying a vintage watch.
D. Perez - 8 October 2020

I have bought a 1990 Rolex Oyster Perpetual from Langedyk and I have to say I'm very pleased. The interactions with Mick were friendly and efficient, and he quickly answered all my questions. The watch is in excellent condition as are the papers and the box. Excellent packaging as well. The certificate that they send with the watch is a nice addition. I recommend their services to anyone who considers buying a vintage watch.

Een eerlijke prijs, zeker voor herhaling vatbaar.
M. Cervo - 28 September 2020

Goed geholpen door Mick in een relaxte sfeer. Veel kennis van zaken en het horloge is mooi compleet geleverd. Verder een eerlijke prijs, zeker voor herhaling vatbaar.

Recent een prachtige DJ bij hem gekocht
M. van Beem - 26 September 2020

Buy the seller’ is een veelgehoorde term bij het aankopen van een mooi vintage horloge. Mick is uiterst zakenkundig, neemt de tijd voor je om alle vragen rustig te beantwoorden en eventuele onzekerheden weg te nemen. Verder heeft hij een mooi assortiment aan horloges liggen en heeft hij een duidelijke focus qua modellen. Recent een prachtige DJ bij hem gekocht, welke veel polstijd geniet. Voor mijn volgende aankoop ga ik zeker weer bij Mick langs. Voor mij geldt immers ‘ Buy the seller’ .

Erg blij met mijn horloge
M. Frehe - 22 September 2020

Vrijdag gebeld en direct de volgende middag een afspraak met Mick. Zeer tevreden over het contact en beveel Langedyk vintage watches dan ook zeker aan. Erg blij met mijn horloge.

Professionele verkoper met kennis van zaken.
M. van Leeuwaarde - 21 September 2020

Professionele verkoper met kennis van zaken. Netjes afgehandeld. Ga hier zeker weer heen.

Fantastisch horloge gekocht bij Mick.
W. de Wit - 20 September 2020

Fantastisch horloge gekocht bij Mick. Nette ondernemer die echt even de tijd voor je neemt. Ik had een model uitgezocht, Mick had mijn keuze aangevuld met 2 soortgelijke referenties. Mooi om ook deze te kunnen bekijken. Uiteindelijk mijn keuze gemaakt en heb hier nog elke dag plezier van!

Na een fijn gesprek een pracht horloge aangeschaft.
M. Posthuma - 5 September 2020

Ontzettend bedankt voor je tijd Mick, je uitleg en je enthousiasme. Na een fijn gesprek een pracht horloge aangeschaft.

Goed geïnformeerd en gastvrij ontvangen
M. Abiri - 4 September 2020

Super interessant, goed geïnformeerd en gastvrij ontvangen door Mick 🙏 van langedykvintagewatches.com nu nog even door sparen voor een SUBMARINER ipv een DATEJUST..

Ik ben heel blij met m’n aankoop
D. van der Elst - 26 August 2020

Ik ben heel blij met m'n aankoop. En dat mede door de vakkundigheid en de vriendelijkheid van de verkoper. Als ik een volgend horloge aan mijn collectie wil toevoegen, start ik zeker bij Langedyk.

Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
J. van Pelt - 25 August 2020

Afgelopen zaterdag bij Langedyk Watches een 16014 aangeschaft! Super geholpen door Mick, leuk gesprek gehad en mooie horloges gezien en gepast! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Top service met een uitstekende kwaliteit
T. Jongbloets - 24 August 2020

Vandaag mijn eerste Rolex Datejust 16200 aangeschaft bij Langedyk Vintage Watches. Ik ben enorm goed geholpen. Mick nam alle tijd die nodig was om mij te helpen, wanneer ik na lang twijfelde alsnog voor de zojuist genoemde Rolex koos bleef hij mij ontzettend goed en vriendelijk helpen. Kortom: Top service met een uitstekende kwaliteit horloges en veel kennis in huis!

I. van Veen - 23 August 2020

I would 100% recommend to anyone
L. Falise - 18 August 2020

I bought a beautiful piece from Langedyk Vintage Watches. The watch was in very nice condition, shipping was fast and service was excellent. Everything was as advertised. I would 100% recommend to anyone that wishes to purchase a classic vintage timepiece!

Really satisfied with my purchase!
C. Hallberg - 11 August 2020

Really satisfied with my purchase!

Top Ervaring gehad met dit bedrijf
N. Willemsen - 11 August 2020

Top Ervaring gehad met dit bedrijf, Mick heeft erg veel verstand van zijn vak en wist me goed te helpen met de vragen die ik had. Echt een aanrader! Blij met mijn datejust.

Zonet een prachtig horloge bij Langedyk Vintage Watches aangekocht.
G. de Jeagher - 7 August 2020

Zonet een prachtig horloge bij Langedyk Vintage Watches aangekocht. Alle lof voor de eigenaar van dit bedrijf, Mick Langedyk. Zelfs tijdens het week-end neemt Mick de tijd om onmiddellijk te antwoorden op je mails. Mijn aankoop heb ik online gedaan en dank zij Mick's organisatie is dat perfect verlopen. Twee dagen na de aankoop werd mijn horloge, in prachtige staat, stevig verpakt, en met Langedyk-certificaat, netjes afgeleverd met de post aan huis.

Leuke ontvangst, fijn gesprek
B. Minic - 7 August 2020

Mick is kundig, vriendelijk en professioneel. Leuke ontvangst, fijn gesprek en als eindresultaat ben ik eigenaresse geworden van n prachtig exemplaar waarnaar ik maanden op zoek ben geweest. Zeker 'n aanrader en hopelijk tot ziens.

Het contact met Langedyk was super.
N. Dekker - 7 August 2020

Al een geruime tijd opzoek naar een eerste horloge. Ik wist al een tijdje dat ik een datejust wilde, maar was opzoek naar een specifiek model en referentie. Langedyk heeft een zeer ruim aanbod aan, voornamelijk Datejust modellen. Hierdoor had ik naast mijn specifieke model ook andere modellen omgepast. Toen ik de 16014 om had, anders dan het model die ik op het oog had, vond ik 'm helemaal geweldig. Omdat het voor mij nogal een flinke aankoop is, wilde ik er toch nog goed over nadenken. Echter belde ik Mick diezelfde middag nog op om het horloge te komen halen, en dat kon diezelfde avond nog. Het contact met Langedyk was super. Op meerdere kanalen snel en persoonlijk antwoord. Whatsapp, instagram, telefonisch, alles. Ook nam Mick alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Naast de goeie service, betaal je ook geen hoofdprijs bij Langedyk. Ze zitten vaak net een paar honderd euros onder de juweliers aan de grachten van Amsterdam. Ondanks dat, is het horloge geserviced en wel.

Mijn eerste ‘echte’ horloge hier mogen aanschaffen!
M. Meels - 5 August 2020

Mijn eerste ‘echte’ horloge hier mogen aanschaffen! Na lang zoeken eindelijk het juist model en uitvoering gevonden in uitstekende staat. Ontzettend rustig en geduldig de verschillende opties/horloges kunnen bekijken bij Mick, die je goed begeleid in het maken van je keuze. Ik had mij geen betere plek kunnen wensen om deze aankoop te doen. Bedankt nogmaals Mick!

Erg tevreden.
M. Koroglu - 2 August 2020

Erg tevreden over het aanschaffen van mijn eerste Rolex.

M. Wolski - 31 July 2020

Y. Klitsie - 25 July 2020

Top service, neemt echt de tijd voor ze klanten.
W. de Krijger - 18 July 2020

Heel vriendelijk, alles werd rustig en netjes uitgelegd. Top service, neemt echt de tijd voor ze klanten. Aanrader!!

Mijn eerste Rolex Lady Date-Just bij Mick gekocht.
K Venneker - 18 July 2020

Mijn eerste Rolex Lady Date-Just bij Mick gekocht. Via Chrono24 ben ik bij Langedyk Vintage Watches gekomen, met een belletje kon 2 dagen later op locatie komen om het horloge te passen. Op locatie kon Mick mij veel vertellen over het horloge, ook had hij nog andere maten meegenomen om mij het verschil te laten zien. Het horloge zag er tip-top uit en werd geleverd met originele papieren en doos. Perfect! Ter plekke werd mijn horloge op maat gemaakt en netjes afgeleverd. Mijn complimenten aan Mick, hele fijne service!

Mooie horloges voor een zeer redelijke prijs.
M. Schavemaker - 16 July 2020

Zeer tevreden over het contact met Mick. Mooie horloges voor een zeer redelijke prijs.

Pleasure dealing with you..!
V. Klein - 16 July 2020

Pleasure dealing with you..! Will recommend. Vincent

Het horloge ziet er werkelijk prachtig uit en ben niets meer dan tevreden.
W. Hoornstra - 15 July 2020

Een rolex datejust 16234 tapestry met lichte dial gekocht bij Mick, erg vriendelijke vent met een duidelijk verhaal achter elk horloge. Mick had een mooi aanbod en kon me 6 datejusts laten zien, uiteindelijk een hele moeilijke keuze gehad tussen de donkere tapestry en de lichte variant. Na een bakje koffie en buiten een cigaret gerookt te hebben toch besloten voor de lichte tapestry te gaan en nog geen moment spijt. In tegendeel! 🙂 Mijn datejust werd netjes verpakt in doosje van Langedyk vintage watches, een tasje met bijgevoegd factuur en authenticity report & de schakels die er tussen uit zijn gehaald. Het horloge ziet er werkelijk prachtig uit en ben niets meer dan tevreden. Hoe kwam ik bij Langedyk vintage watches? Ik had wat gelezen op het horlogeforum, de ervaringen waren positief tot dus ver. En had ik een bekende van mij die reeds klant is geworden bij Langedyk en ook geen enkel moment spijt heeft gehad. Dit heeft me de trekker doen overhalen en een afspraak gemaakt met Mick op de maandagavond. Na een uurtje stond ik buiten met een Rolex datejust 16234 tapestry. Een aanrader voor een ieder, Mick bedankt! Met vriendelijke groet, een erg tevreden klant, Wiebe

Fijne communicatie, fijne ervaring.
F. Tiggelman - 7 July 2020

Fijne communicatie, fijne ervaring. Mick weet waar hij het over heeft, is geduldig en heeft veel passie voor de verschillende horloges welke hij in zijn assortiment heeft. Kortom; goed adres voor een vintage-watch. Kom zeker nog eens terug, erg tevreden.

Zeker een aanrader.
O. van der Mark - 6 July 2020

Recent een Rolex aangeschaft bij Langedyk Vintage Watches. Communicatie was super en de flexibiliteit van Mick is ook een grote plus. Tevens heeft Mick goede vakkennis. Zeker een aanrader.

Een super nette Rolex Datejust 16234 gekocht
E. Pater - 2 July 2020

Gister een super nette Rolex Datejust 16234 gekocht bij Langedyk Vintage Watches. Voorheen al contact gehad via Instagram en de communicatie verliep vlot en soepel. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen door Mick. Ondanks dat hij wist dat ik voor één specifiek model kwam had hij wat extra Datejusts op een tray liggen zodat ik voor de fun nog het een en ander kon passen. Horloge is in goede conditie. De 12 maanden garantie maakte voor mij dat ik de stap durfde te maken. Bedankt!

Erg tevreden over het contact en de service
K. van Laarhoven - 2 July 2020

Ik was al een tijdje op zoek naar een specifieke Datejust. Via mail contact gehad met Mick en uiteindelijk na een paar weken was hij binnen. Horloge was in perfecte conditie en werd tegen een goede prijs aangeboden. Mick is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg tevreden over het contact en de service. Ik ga voor een volgende aankoop zeker terug naar Langedyk Vintage Watches!

Ik werd erg vriendelijk geholpen
M. van Malssen - 30 June 2020

Gisteravond om 21;00 mijn DateJust 36 opgehaald bij Langedyk Vintage Watches. Heel erg fijn dat Mick zelfs in de avond uren tijd maakt voor zijn klant. Ik werd erg vriendelijk geholpen door Mick en hij gaf mij alle belangrijke informatie. Ik raad Langedyk Vintage Watches zeker aan om hier je Rolex te kopen. Mick bedankt voor de goede service en we zien elkaar zeker nog een keer.

Bought a super nice watch
J. van Hulzen - 19 June 2020

Bought a super nice watch and got in delivered in Spain in three days. Very nice to do business, good communication and description and easy handling. Thanks!

Top ervaring!!
D. Albering - 13 June 2020

Top ervaring!!

Absoluut een aanrader!
J. Baas - 9 June 2020

Een prachtige Datejust gekocht bij Mick voor een hele goeie prijs. Ik had wat twijfels over de correctheid van de wijzerplaat. Hier hebben we samen naar gekeken en tot de conclusie gekomen dat alles gewoon netjes klopt. Horloge is in topstaat en bijna als nieuw, werd geleverd in een mooie doos van Langedyk en een certificaat(horloge had geen originele doos en papieren). Communicatie was ook zeer snel en correct. Absoluut een aanrader!

Ontzettend snelle communicatie en service.
D. Kiel - 6 June 2020

Ontzettend snelle communicatie en service. De koop heb ik online gedaan hoewel ik dit eerst wat eng vond. Toch ging het snel, twee dagen na de aankoop heb ik mijn horloge al in huis. En eerlijk is eerlijk hij is nog mooier dan op de foto. Langedyk Vintage Watches bedankt!

Top service !
M. Ouaali - 21 May 2020

Top service !

Perfect geholpen door Mick
L. Massier - 21 May 2020

Perfect geholpen door Mick, verstand van zaken en neemt rustig de tijd voor je. Zeker een aanrader om hier je Rolex te kopen.

Prijs/Kwaliteit 5/5!
J. Schaap - 21 May 2020

Twee weken geleden mijn eerste Roles gekocht. Erg blij met de horloge die in een zeer goede staat verkeerd. Goede service van Mick die uitgebreid de tijd nam om alle vragen te beantwoorden die ik had over de horloge. Prijs/Kwaliteit 5/5!

Topservice, goed geholpen en een hele kundige partij!
H. Heukers - 20 May 2020

Topservice, goed geholpen en een hele kundige partij!

Thanks Mick for the great service!
Lucas H - 20 May 2020

I bought my Rolex submariner here. The service is excellent, really a lot of know how about the watch and his history. Great service and I definitely will visit them again! Thanks Mick for the great service! …

Echt een top service!!
M. Brix - 14 May 2020

Ben heel tevreden met mijn aankoop bij langedyk vintage watches. eerst had ik ruim te tijd om mij te oriënteren, en heb uiteindelijk een prachtige Rolex tapestry dail aangeschaft bij mick. echt een top service!!

5/5 Super klantvriendelijk
F. Ronald - 13 May 2020

5/5 Super klantvriendelijk en bieden echt een top service. Ik heb online een horloge gekocht en werd geholpen door Mick. Er is altijd een goede communicatie stroom en helpt je graag bij vragen of problemen. Ben heel tevreden met het horloge dat ik heb gekocht hij was binnen een paar dagen al geleverd. En de kwaliteit is echt top. Op zoek naar een vintage rolex? Dan raadt ik 100% Langedyk Vintage Watches aan!

Ben heel erg tevreden met mijn aankoop
Y. John - 5 May 2020

Ben heel erg tevreden met mijn aankoop bij Mick, de service die Mick verleent is top! De communicatie met Mick liep soepel en dacht goed mee.

Goede service en heel vriendelijk geholpen.
R. van Gerven - 28 April 2020

Mooi horloge gekocht bij LVW. Goede service en heel vriendelijk geholpen. Een aanrader!

Super goed geholpen door Mick!
T. van Laar - 28 April 2020

Super goed geholpen door Mick! Na het bekijken van enkele horloges en super goed exemplaar gevonden. Ik raad iedereen die op zoek is naar een vintage horloge aan om hier eens langs te gaan. Ik kom hier zeker terug!

Afgelopen week bij LVW een datejust gekocht.
Patrick R - 22 April 2020

Afgelopen week bij LVW een datejust gekocht. Mick heeft verstand van zaken, en er wordt alle tijd genomen voor uitleg en vragen. In de toekomst zal ik hier zeker weten nog een horloge willen kopen.

Echt een aanrader.
Joris aaa - 16 April 2020

Super goed geholpen, snelle en perfecte service voor een scherpe prijs. Echt een aanrader.

Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid
R de Veth - 10 April 2020

Onlangs mijn eerste rolex gekocht bij Langedyk Vintage wachtes. Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en professionaliteit van Mick Langedyk. Mijn volgende aankoop zal dan ook zeker weer hier gedaan worden.

Good price, reliability, fast expedition.
H. Plault - 11 March 2020

A perfect transaction : helpful during all the process, I received the pictures I asked for, and all the precision to. A fast expedition perfectly wrapped. It's all you can expect from a transaction with a professional : Good price, reliability, fast expedition. Thanks Again for everything Mick.

Als een zeer tevreden klant naar huis gegaan
Jesse Bleeker - 8 March 2020

Heel netjes ontvangen door Mick. En dat zelfs op een zondag. Na mijn bezoek ben ik als een zeer tevreden klant naar huis gegaan.

Heel tevreden met mijn aankoop
Ralph Oudshoorn - 2 March 2020

Goed geholpen door Mick. Persoonlijk en met aandacht. Heel tevreden met mijn aankoop.

Erg tevreden
Svendemen Games - 25 February 2020

Erg tevreden over het aanschaffen van mijn eerste Rolex. Mick heeft snel gehandeld en kreeg het netjes binnen via de post.

Zeer nette service!
D. de Meijier - 29 January 2020

Zeer nette service! Zojuist een hele nette Rolex Datejust aangekocht met papieren en doos erbij! Helemaal blij, dank!

Erg blij met mijn nieuwe DJ 16014!
G. Bloemendal - 28 January 2020

Mick Langedyk heeft mooie exemplaren en veel keus. Veel parate kennis over Rolex. Erg blij met mijn nieuwe DJ 16014!

Eerlijke prijzen
A. Lefevre - 27 January 2020

Vriendelijke jongeman die je eerlijke prijzen biedt en de tijd neemt om alles uit te leggen. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Zeer vriendelijk ontvangen
Q. Wanga - 23 January 2020

Zeer vriendelijk ontvangen, goede uitleg gekregen over de horloge en het uurwerk. Ik kreeg een mooie diverse collectie te zien. Over het algemeen een zeer fijne ervaring, waarvan ik denk dat de ervaring toch het belangrijkste is bij het kopen van je eerste kwaliteitshorloge!

Bedankt voor de goede service
R. Schalken - 16 January 2020

Bedankt voor de goede service Mick! Zelfs op zondag middag heb je tijd gemaakt om me te begeleiden bij mijn eerste aankoop! Aanrader als je op zoek bent naar een nette Datejust.

Netjes te woord gestaan
M. van Ingen - 14 January 2020

Mick is een vriendelijke verkoper die met de klant meedenkt en kennis deelt. Vooraf werd ik al netjes te woord gestaan met mijn vragen. Aftersales ook top!

Erg vriendelijk geholpen.
B. de Klerk - 12 January 2020

Vanmiddag een horloge gekocht bij Langedyk Vintage Watches. Mick heeft verstand van zaken en heeft ons erg vriendelijk geholpen. We zijn zeer tevreden en blij met het aangekochte horloge.

Kennis van zaken en acceptabele prijzen
J. Smeets - 26 December 2019

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Mick. De eerste, maar zeker niet de laatste. Hij neemt zelfs op 1e Kerstdag ruim de tijd om je professioneel te woord te staan, ben niet lang erna vertrokken met een prachtige vintage Rolex Datejust uit 1989. Voor je eerste uurwerk is het zeker een aanrader om hier langs te komen en de modale juwelierszaak even over te slaan. Mick Langedijk is een jonge ondernemer met kennis van zaken en acceptabele prijzen. In 2020 kom ik bij je terug voor een nieuwe aankoop!

Prachtig horloge aangekocht.
R. de Wit - 25 December 2019

Snelle communicatie en gastvriendelijk ontvangst. Prachtig horloge aangekocht. Zou er zeker nog eens terugkomen.

Professionele aanpak en alles top geregeld
C. Steenkamp - 24 December 2019

Professionele aanpak en alles top geregeld. Vriendelijk ontvangen en stap voor stap alles netjes uitgelegd. Zeer tevreden over Langedyk Vintage Watches.

Duidelijk en snel
M. Bakarbessy - 14 December 2019

Snelle reacties op vragen gehad en goede hulp. Duidelijk en snel. Zoals omschreven was het product vrijwel in Nieuwstaat. Kortom aanrader!

Mijn eerste horloge aankoop zeer aangenaam laten verlopen
T. Ridderhof - 10 December 2019

Langedyk Vintage Watches heeft mijn eerste horloge aankoop zeer aangenaam laten verlopen. Ik ben op locatie geweest, kopje koffie gedronken en daarna weggelopen met een prachtige horloge. Zeker aan te raden mocht je interesse hebben in een horloge!

Unkomplizierte Abwicklung!
O. Schaller - 9 December 2019

Professionelle, schnelle und unkomplizierte Abwicklung!

Awesome dealer to work with.
Philip Wico - 5 December 2019

Awesome dealer to work with. The watch was beautiful as as described! Hope to deal with them again! Thank you!!!

Goede kwaliteit horloges
F. Savelkouls - 4 December 2019

Goede kwaliteit horloges en leuk persoonlijk contact.. om aan te bevelen

Top kwaliteit klokken!
R. Maarssen - 30 November 2019

Top kwaliteit klokken! Daar gaat het om! + Mick is een eerlijke verkoper daar heb je echt wat aan

Heel netjes geholpen
C. Aslan - 26 November 2019

Vandaag een rolex Datejust gekocht bij Mick, heel netjes geholpen hoop in de toekomst vaker langs te kunnen gaan👍🏼

Kwaliteit!
J. Schuit - 26 November 2019

Kwaliteit!

Excellent service
J. van Zwamen - 24 November 2019

I bought several watches with Langendyk at competitive prices and with an excellent service. The quality of the watches was as described and perfect in terms of service, follow up and communication.

Een echte aanrader
F. Souren - 23 November 2019

Langedyk Vintage Watches geeft professioneel advies en goede service. Daarnaast bieden ze een prachtige selectie van vintage luxe horloges. Een echte aanrader om hier een mooi vintage horloge te kopen.

Extremely nice and professional
J. Foertsch - 22 November 2019

Extremely nice and professional, responses within minutes and the watch is superb, as described. Will absolutely do business with Mick and Langedyk V. Watches again!

Was in het echt zelfs nog mooier.
M. Sijtsma - 21 November 2019

Product: Gister een horloge gekocht van 39 jaar oud. Verkeerde in perfecte staat en kwam overeen met de productomschrijving en foto's (was in het echt zelfs nog mooier). Horloge was volledig getest en professioneel geserviced voor verkoop. Service: Over de mail en telefoon diverse malen contact gehad om advies te in te winnen. Mick (de eigenaar) is erg klantvriendelijk en heeft veel kennis van zaken. Garantie: 12 maanden garantie is een zeer welkome bijkomstigheid. Bij thuiskomst had ik al de factuur, het en certificaat van echtheid in de mail. Kort samengevat.. Een echte aanrader

Super relaxte vibes
P. de Hart - 18 November 2019

Super relaxte vibes en een goede service, en dat op zondag. Mick neemt echt de tijd voor je. Thanks voor de Date Just. 🚀🙏🏻

Een zeer net horloge.
Wouter Borst - 15 November 2019

Kortgeleden bij Langedyk Vintage Watches een 116234 gekocht. Een zeer net horloge. Net als Mick. Een eerlijke man met goede kennis over zijn producten. Ik zal graag vaker zaken met Mick willen doen en zal bij het volgende horloge zeker aan hem denken.

Top service.
Patrick Groen - 13 November 2019

Top service, bleef op me wachten tot ruim na sluitingstijd ivm file.

Highly recommended seller.
André Calleja - 12 November 2019

Awesome to communicate with and near perfect watch too. Highly recommended seller. Thanks Mick!

Keurig geholpen en te woord gestaan.
Patrick Rozendaal - 13 October 2019

Mooie aankoop mogen doen bij Mick. Ben keurig geholpen en te woord gestaan, daarmee gezegd was de deal snel beklonken. Zou in de toekomst zeker terugkomen bij deze partij gezien de goede service! Bedankt!

Het horloge was in perfecte conditie.
K. Hajo - 3 October 2019

Ik heb mijn droomhorloge gekocht bij Langedyk VW. Ik ben daar goed geholpen door Mick, de eigenaar. Het horloge was in perfecte conditie. Geniet er elke dag nog van. Ik raad iedereen aan om hier je horloge te kopen, gezien de service en de snelheid van Mick!

Can Recommend.
D. Heubner - 30 September 2019

Abides by agreements. Can recommend.

Highly recommended + + +
S. Scott - 4 September 2019

Precise, cordial, available, serious seller! Pleasure doing business with him! Highly recommended + + +

Top service van het hoogste niveau.
Gideon Nussy - 16 August 2019

M'n grail watch Day date 18038 bij Mick Langedijk gekocht. Binnen 7 dagen toch besloten om het in te ruilen voor een 18238. Was geen probleem! Top service van het hoogste niveau

Ben zeer blij met mijn aankoop.
Tim Duin - 16 August 2019

Goed geholpen door Mick. Van oriëntatie tot aankoop en after-sale service. Communicatie verloopt vlot. Ben zeer blij met mijn aankoop en zou Mick aan iedereen aanbevelen.

Super service.
E. Halilovic - 21 July 2019

Gisteren een Datejust gekocht bij Mick, super service en die jongen weet waar hij het over heeft.

Betrouwbaar en eerlijk.
Niels Spek - 13 July 2019

Super geholpen door Mick. Betrouwbaar en eerlijk. Ben erg blij met mijn aankoop. Ieder aan te raden om een horloge aan te schaffen bij Langsdyk vintage watches.

Alles in Ordnung
Ralf Peschke - 11 July 2019

Alles in Ordnung, vielen Dank!

De communicatie verliep goed en het horloge is prachtig
Roger Jabroer - 10 June 2019

Ik was opzoek naar een specifieke Rolex Datejust en ik had Mick daarvoor (op aanraden) benaderd. Hij hield mij netjes op de hoogte en al snel kreeg ik bericht dat hij er één binnen had. Vervolgens direct een afspraak gemaakt en het horloge gekocht. De communicatie verliep goed en het horloge is prachtig. Kortom, ik zou iedereen aanraden om bij Mick een horloge te kopen.

Highly recommended!
Stefano Rizzo - 8 June 2019

I wanted to thank you for everything, for communication and for the watch that is fabulous! Highly recommended! To the next purchase.

Mooie horloges
Maarten Smeding - 4 June 2019

Goede ervaring. Mick is aardig kundig en eerlijk. Mooie horloges, open over herkomst en goed geprijsd!

Thanks voor de service!
Leroy Marina - 23 May 2019

Vandaag geslaagd bij Mick. Lekker vlot en leuk gesprek gehad. Thanks voor de service!

Excellent service.
Henricus Nouwens - 13 May 2019

Excellent service received from Langedyk Vintage Watches. Quick and pleasant in communications. Shipment was dispatched same day as payment was received. After service sales also excellent.

Zeer aan te raden.
Cor Slok - 10 April 2019

Zeer mooie Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II bij Langedyk vintage watches gekocht ,zeer tevreden ook met de goede service van Mick . Zeer aan te raden wanneer je een mooi horloge wil gaan aanschaffen..

Goede communicatie en contact
Abe Root - 19 March 2019

Goede communicatie en contact na mijn mail. Ik mocht al snel langskomen en er hing een prettige sfeer toen ik er was. Horloge waar ik naar opzoek was zag er prachtig uit! Zeker voor herhaling vatbaar om een horloge te kopen bij Mick Langedijk.

Goed advies en contact.
Wiger van de E - 19 February 2019

Goed advies en contact. Netjes verpakt bezorgd en her belangrijkste is dat het horloge in nieuwstaat is. Top site!

Only to be recommended !!!
Dirk Kater - 12 February 2019

Very friendly dealer. Sends super fast! Goods in top condition! Everything great! Only to be recommended !!!

Goede service en communicatie
Marco Tetteroo - 9 February 2019

Was op zoek naar bepaald type Rolex, gevraagd en gevonden. Mick Langedyk bedankt voor de goede service en communicatie.

Vlotte verzending en correcte handelaar!
Dylan Troukens - 8 February 2019

Super service! Hierbij mijn eerste “echte” horloge aangekocht, waarvan ik nooit had gedacht dit online te doen. Bijna 24 op 7 beschikbaar voor elke vraag gedurende het hele traject. Vlotte verzending en correcte handelaar! Dit is het eerste adres wanneer ik er aan denk de collectie uit te breiden! Succes verder!

Clear communication; bargain price and reliable delivery
Milan Hutkai - 18 January 2019

Have just gone through trading with LVW and can only fully recommend the guys who apparently do it not only with passion but professionalism too; clear communication; bargain price and reliable delivery

Mijn eerste Rolex bij Langedyk Vintage Watches gekocht.
Gerard Overweg - 27 December 2018

Voor de kerst, heb ik mijn eerste Rolex bij Langedyk Vintage Watches gekocht. Door zijn vriendelijkheid en kennis, was het vertrouwen snel gewekt. Ik werd hier keurig te woord gestaan en geholpen met mijn keuze. Mijn vragen die ik voorhand had, werden door zijn expertise duidelijk beantwoord. Ik raad het mensen zeker aan om hier een Vintage Watch te kopen!

Top service
Mitchell van der Laak - 20 November 2018

Top service alles lekker snel gefikst!

Echt een aanrader!
Devin Pelt - 19 November 2018

Mooie horloges en een zeer vriendelijke verkoper. Echt een aanrader!

Prijs kwaliteitsverhouding is top!
Peter de Sonnaville - 18 November 2018

Mick is erg transparant bij het verstrekken van info over zijn assortiment. Prijs kwaliteitsverhouding is top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Erik Jan Verweij - 17 November 2018

Mick heeft verstand van zaken, neemt de tijd en toont alternatieven. Horloge is werkelijk zo goed als nieuw. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ^EJ

Great watch, great service, great guy!
Matthias de Pauw - 11 November 2018

Thanks for the stunning Rolex Day-Date! Great watch, great service, great guy!

The delivery was amazing in 24 hours
Angelo Clemente - 14 October 2018

i have buy last two months one amazing gold rolex. the delivery was amazing in 24 hours really good buyer. i will buy of course one new watch i think early

Uitstekende service
Mozaffar Shawkat - 4 October 2018

Uitstekende service. Heb mijn eerste Rolex bij Langedyk Vintage Watches gekocht. Mick is een eerlijke, super vriendelijke jongen die erg professioneel is. Het belangrijkste vond ik dat hij om zijn klanten geeft en iedereen tevreden en met een goed gevoel naar huis wilt sturen. Je kan met een gerust hard een horloge kopen en er van uit gaan dat alles goed zit. Super bedankt !

Superblij met mijn eerste echte vintage horloge
Johan Rensink - 3 October 2018

Superblij met mijn eerste echte vintage horloge. Contact, onderhandeling en aankoop gingen allemaal helemaal goed. Mick nam uitgebreid de tijd, zelfs op zondagochtend. Ik verwacht dat LVW uitgroeid tot een begrip in de vintage wereld!

Goede service en prettige communicatie
Carin de Blok - 18 September 2018

Goede service en prettige communicatie. Ik had 1 Rolex op het oog maar ik kon er meerdere vergelijken en dacht met mij mee. Mick was professioneel en een kenner, zeker een aanrader!

Het contact verliep super
Marina Lansbergen - 11 September 2018

Uit een nalatenschap een Rolex aan Mick verkocht. Het contact verliep super. Na een afspraak heeft Mick het horloge persoonlijk opgehaald. Top!

Super goede service
M. Boukhari - 3 September 2018

Super goede service van mick!

Mooie Datejust 16030 gekocht
Bas van der Hulst - 20 August 2018

Mooie Datejust 16030 gekocht bij Langedyk Vintage Watches. Super blij mee. Mooi bedrijf met super service.

Simplemente FANTÁSTICO
Raúl Romero Pinilla - 15 August 2018

El reloj ha sido recibido en breve tiempo y en estado impecable. El trato recibido por ti, en todo momento correcto y como se espera de un buen vendedor de relojes, serio y profesional. Da gusto tratar con gente como tu. El reloj es una joya y una maravilla, simplemente FANTÁSTICO.

Betrouwbaar en vriendelijke service!
Thijs van Rooijen - 13 August 2018

Betrouwbaar en vriendelijke service!

Alleen daarvoor zou ik ze al aanbevelen
Peter Verweij - 13 August 2018

Heb een paar weken geleden een Rolex gekocht bij Langedyk Vintage Watches waar ik heel blij mee was. Echter. Een paar weken later stond er een advertentie met een Rolex die ik eigenlijk mooier vond. Ik bellen en omruilen was geen probleem. Alleen daarvoor zou ik ze al aanbevelen. Mick. Je bent nog een aardige gozer ook. Is zeker niet onbelangrijk dacht ik. Dus. Als je een betaalbare Rolex wil kopen en je wilt ook nog gezellig een beetje kletsen en vragen stellen, kijk dan eerst bij Langedyk Vintage Watches!!

Buy with confidence
Dimitrios Skandalis - 9 August 2018

Buy with confidence. Mick is a real proffesional.

Uitstekende service
Mike Kramer - 4 August 2018

Uitstekende service met een verkoper die weet waar hij over praat! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Superblij met de aankoop
A. Elbazi - 3 August 2018

Super aankoop gedaan van een Rolex bij Langedyk, en zeer tevreden. Serieus en betrouwbaar en vriendelijk. En een goed service en contact. Super blij met de aankoop, zeker voor herhaling vatbaar om de collectie uit te breiden. Hij kijkt goed met je mee wat je wensen zijn en adviseert je voor het beste. Bedankt !

Zeker aanbevolen!
Moyá Yamo - 3 August 2018

Ik heb een Rolex Date gekocht van Mick. Snel tot een overeenkomst gekomen in een uiterst prettige communicatie/ontmoeting. Een prima verkoper waar het goed zaken mee te doen is. Zeker aanbevolen!!!